Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2019 8:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho únos byl fingovaný, chtěl jen promo k albu, tvrdí právník. Údajně existuje video, které rapera usvědčí

HUDBA
Uložit Uložené

Právník, který bude v září zastupovat Tekashiho protivníka, promluvil o novinkách v případu.

22. července 2018 rapový svět obletěla zpráva o tom, že Tekashiho někdo přepadl přímo v jeho domě, ukradl mu hotovost a šperky v hodnotě 750 tisíc dolarů a fyzicky na něj zaútočil. Následně se ho pokusili unést, jemu se však podařilo uniknout a zavolat policii.

Tohoto incidentu si pochopitelně všimla spousta lidí, nyní může být klíčový při jeho cestě na svobodu, resp. delším uvěznění.

Doporučeno
6ix9ine byl unesen a okraden o šperky v hodnotě 750 tisíc dolarů. Nyní je v nemocnici 6ix9ine byl unesen a okraden o šperky v hodnotě 750 tisíc dolarů. Nyní je v nemocnici 22. července 2018 17:43

6ix9ine se s FBI dohodl, že bude spolupracovat při dopadení celého gangu Nine Trey, vše šlo podle plánu a jeho kolegové se postupně přiznávali, dokud nepřišla řeč na údajného iniciátora přepadení. Ten tvrdí, že americký raper lže a dohodu o vině a trestu neuzavřel. 

Aktuálně jeho právník prozradil, že dokonce existuje videozáznam, který má tato slova dokázat, informuje Complex. Tvrdí, že mělo v té době jít o inscenované přepadení a cílem duhového 6ix9ine bylo získat pozornost v souvislosti s vydáním alba Dummy Boy. 

Více se dozvíme už v polovině září. Pokud by se prokázalo, že Tekashi policii lhal, pravděpodobně by jeho dohoda o spolupráci padla, v opačném případě bude mít relativně volnou cestu na svobodu a bude si muset vybrat, zda se chce vystavit nebezpečí kvůli udavačství nebo absolvuje program na ochranu svědků.

Doporučeno
Začíná Tekashiho klíčový soudní proces. Bude svědčit, že nabídl 50 tisíc za vraždu svého únosce Začíná Tekashiho klíčový soudní proces. Bude svědčit, že nabídl 50 tisíc za vraždu svého únosce 6. srpna 2019 14:50
Domů
Sdílet
Diskuse