Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2019 14:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

PewDiePie překonal hranici 100 milionů odběratelů. Minecraft si zahrál už i s manželkou Marziou

TECH
Uložit Uložené

Švédský youtuber je druhým nejpopulárnějším kanálem na YouTube.

Švéd Felix Kjellberg baví svými videi miliony lidí téměř poslední dekádu. Youtuber se vyšvihl na vrchol už dávno a i když si prošel několika turbulentními obdobími, v průběhu let 2018 a 2019 se zpopularizoval mezi širší publikum zejména díky kampani Subscribe to PewDiePie, kterou internet bojoval proti nadvládě indického kanálu T-Series.

Souboj sice Felix prohrál, ale nyní si může konečně říct, že překonal hranici 100 milionů odběratelů. Milník nemohl přijít v lepší chvíli. Felix se po dlouhých letech ve vztahu oženil se svou přítelkyní Marziou, a tak završili soukromý i profesionální úspěch.

PewDiePie natáčí poslední dva měsíce převážně Minecraft, díky čemuž si několikanásobně zvýšil zhlédnutí na každém videu, a svatbu rovnou oslavil hraním kostkované hry společně s novou manželkou. Fanoušci pak svatební fotografie novomanželů přemístili i do Minecraftu jako oslavu slavnostního svazku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený PewDiePie (@pewdiepie),

PewDiePie momentálně s více než 100 miliony odběratelů trůní na druhém místě kanálů na YouTube. Lídrem je zmíněný T-Series se 109 miliony, na třetím místě zase najdeš kanál 5-Minute Crafts se 60 miliony odběratelů. Čtvrtý je momentálně kanál Cocomelon - Nursery Rhymes s 58 miliony a první pětku uzavírá SET India s 54 miliony odběratelů, uvádí SocialBlade.

Domů
Sdílet
Diskuse