Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2019 12:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vymlátil bych z něj duši, řekl Floyd Mayweather starší na adresu Conora McGregora

SPORT
Uložit Uložené

Novináři se 66letého Floyda Mayweather staršího ptali, jak by se zachoval, kdyby na něj McGregor zaútočil podobně jako před pár měsíci na staříka v baru. Odpověď byla jednoznačná.

Reportérům TMZ se podařilo na chvíli zastavit Floyda Mayweathera staršího v jednom z luxusních hotelů v Beverly Hills, aby se ho zeptali na názor v souvislosti s nedávno zveřejněným videem, kde Conor McGregor udeřil staršího pána.

Doporučeno
Conor McGregor napadl v baru starého muže údajně kvůli tomu, že odmítl pít jeho whiskey Conor McGregor napadl v baru starého muže údajně kvůli tomu, že odmítl pít jeho whiskey 15. srpna 2019 15:01

Na otázku, co by dělal v podobné situaci on reaguje, že by z něj vymlátil duši. Následně na videu zároveň ukázal pár rychlých úderů do vzduchu, aby bylo všem jasné, že v sobě 66letý pan má reflexy, jako když byl v nejlepších letech. Sebejistě odpovídá i na otázku, zda mu nevadí, že je skoro dvakrát starší než McGregor. 

Při této příležitosti se ještě reportéři ptali i na to, zda se podle názoru boxerské legendy ještě někdy dočkáme odvety mezi Floydem Mayweatherem mladším a Mannym Pacquiou. „Jsem si skoro jistý, že se ještě poperou,“ prozrazuje svůj názor stále energický Američan.

Domů
Sdílet
Diskuse