Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2019 9:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Liam Hemsworth se chtěl k Miley Cyrus vrátit, dokud neviděl, jak si užívá s jinou ženou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vztah populární zpěvačky a herce z Austrálie je již sice definitivně u konce, ještě se ale dozvídáme informace, které celou situaci uvádějí na pravou míru.

Když australský herec Liam Hemsworth požádal o rozvod, Miley Cyrus byla zaskočena, neboť neočekávala, že vše skončí tak rychle. Podle US Weekly zdroj blízký Liamovi prozradil, že původně měl v plánu problémy s manželkou vyřešit, vše se ale rozhodl iniciativně ukončit až poté, co Miley začala být velmi otevřená o svém vztahu s Kaitlynn Carter.

Doporučeno
Miley Cyrus se loučí s manželem v nové skladbě: Byl to ráj, ale je čas jít, léky ani alkohol nepotřebuji Miley Cyrus se loučí s manželem v nové skladbě: Byl to ráj, ale je čas jít, léky ani alkohol nepotřebuji 16. srpna 2019 17:59

Svou roli v tomto případě sehrála i medializace vztahu a skutečnost, že se od všech účastníků očekávalo, že vysvětlí své jednání na sociálních sítích. Udělala to i Miley, dokonce nahrála skladbu o rozchodu a přidala zprávu, jak se mění a vyvíjí.

Následně se ještě vyjádřila na Twitteru a s cílem prokázat, že manžela nikdy nepodvedla, se přiznala k několika konkrétním temným událostem své kariéry. Včetně toho, že experimentovala s drogami a na internetu existuje mnoho jejích nahých fotek.

Doporučeno
Miley Cyrus: Mám více nahých fotek na internetu než jakákoli žena, můj největší hit je o extázi a kokainu Miley Cyrus: Mám více nahých fotek na internetu než jakákoli žena, můj největší hit je o extázi a kokainu 23. srpna 2019 13:45

Podle E! News právě paparazzi fotografie byly klíčovým momentem a pokud by je herec nespatřil, vše mohlo dopadnout jinak. Roli měl sehrát i tlak konzervativní rodiny, která si pozornost tímto způsobem údajně neužívá. Zdroje blízké oběma hlavním aktérům prozradily, že rozvod probíhá v klidné atmosféře, a Cyrus má nadále přátelský a romantický vztah s Kaitlyn.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa / (@celebritiess.worldd),

Domů
Sdílet
Diskuse