Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2019 13:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus: Mám více nahých fotek na internetu než jakákoli žena, můj největší hit je o extázi a kokainu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka na Twitteru prozradila něco více ze svého soukromí a zároveň se nechala slyšet, že Liama stále miluje a nikdy ho nepodvedla.

Miley Cyrus aktuálně prochází těžkým obdobím a rozvodem, internetovou pozornost si však podle všeho nadále užívá. Aktuálně se pokusila na svém Twitteru vysvětlit, jaký její vztah s australským hercem vlastně byl. Tvrdí, že si uvědomuje nutnost medializování celé situace, zároveň si ale nepřeje, aby si někdo myslel, že Liama Hemswortha někdy podvedla, protože to není pravda. 

Dodává, že ho miluje, navždy bude a přiznává, že v minulosti několik vztahů skončilo kvůli tomu, že muže podváděla. Bylo to však v době, kdy byla mladá.

V této souvislosti dodává, že není tajemstvím, jak si před lety užívala párty život a experimentovala s drogami. Dodává, že její nejúspěšnější skladba je o tancování na extázi a šňupání kokainu na záchodě.

Přiznává, že v té době skončila její spolupráce s Walmartem kvůli tomu, že užívala marihuanu, na legendárním „wrecking ballu“. V úspěšném klipu se kolébala nahá a jednou ji vyhodili z hotelu Transylvánie, když Liamovi k narozeninám koupila koláč ve tvaru penisu a lízala ho . 

Toto vše prozradila jen proto, aby ukázala, že si dokáže spoustu věcí bez problémů přiznat. To, co přiznat nedokáže a nemůže je, že její manželství skončilo kvůli podvádění Liama s jinou osobou. Stále ho miluje a navždy bude

Domů
Sdílet
Diskuse