Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2019 15:27
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

V roku 2020 by sme sa mohli dočkať Batmana s čiernou farbou pleti

V roku 2020 by sme sa mohli dočkať Batmana s čiernou farbou pleti
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nepôjde však o Brucea Wayna.

Ako píše portál Bleeding Cool, podľa „mnohých prominentných zdrojov“ plánuje DC Comics v roku 2020 nadšeným čitateľom komiksoviek priniesť černošského Batmana. Rich Johnston z Bleeding Cool tvrdí, že táto téma sa v priebehu víkendu preberala na niekoľkých komiksových podujatiach. Nový Batman by však nemal byť prerobeným Bruceom Waynom, ale úplne inou postavou.

Ďalej poznamenal, že by taktiež nemalo ísť o Dukea Thomasa, člena Batmanovej rodiny, ktorý sa prvýkrát objavil v komiksoch z roku 2013. Niekoľko variantov teda môžeme pravdepodobne vylúčiť, no ešte nám ich zopár zvýšilo (Azrael, Black Lightning, Batwing). Ďalej je možné, že tvorcovia prídu s úplne novou postavou.

Čo sa týka filmových Batmanov, najbližšie sa diváci v snímke Matta Reevesa dočkajú Roberta Pattinsona stvárňujúceho obávaného ochrancu Gothamu. Pokiaľ nebudeš s talentovaným Pattinsonom spokojný, máš zrejme smolu, pretože už v tejto chvíli vieme, že Reeves plánuje natočiť s novým predstaviteľom Batmana celú trilógiu.

V prípade nového temného rytiera by sme nemali čakať žiadnu akciou preplnenú komiksovku, ale skôr atmosferickú noirovú detektívku. Tak, ako sa nám už teda onedlho dostane odlišnej verzie Jokera s Joaquinom Phoenixom, môžeme očakávať aj značne inú verziu Batmana. Premiéra je aktuálne stanovená na 25. júna (červen) 2021. Viac sa o filme dočítaš tu.

Domů
Sdílet
Diskuse