Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2019 9:12
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Připomeň si výročí dne, kdy se zastavil svět: Útoky z 11. září otřásly celým světem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Den 11. září 2001 se navěky zapsal do historie černým písmem.

Právě dnes je tomu již 18 let od chvíle, kdy celým světem otřásly teroristické útoky, při nichž zemřelo několik tisíc nevinných lidí. Celý svět jako by se zastavil. Pozornost všech se upnula na New York, oběti z dvojice věží Světového obchodního centra a zahynulé cestující z unesených dopravních letadel.

Připomeň si proto tento černý den prostřednictvím našeho rozsáhlého článku, ve kterém se dozvíš, jak série koordinovaných útoků proběhla, jakým způsobem útoky otřásly nejen celou americkou společností nebo i to, co všechno tento černý den již navždy změnil. 

Doporučeno
11. září: Den, který změnil společnost i celý internet. V rádiu nehrály písně obsahující slovo oheň a Google nefungoval, jak měl 11. září: Den, který změnil společnost i celý internet. V rádiu nehrály písně obsahující slovo oheň a Google nefungoval, jak měl 11. září 2018 13:15
Domů
Sdílet
Diskuse