Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2019 10:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Žena tvrdí, že je alergická na WiFi a má strach ze zavedení 5G. Prý ji může zabít

ZAJÍMAVOSTI 5G
Uložit Uložené

Za speciální spacák utratila stovky dolarů, hrozí však, že po zavedení 5G nebude moci uprchnout ani do hor, kam se chodí skrývat nyní.

Žena se již několik let vyhýbá elektromagnetickému záření ve svém speciálním spacáku za 500 dolarů, protože jí podle vlastních slov způsobuje bolesti, potíže s dýcháním a pocity slabosti.

Aktuálně 70letá Rosi vyjádřila znepokojení i v souvislosti se zavedením 5G sítě a v domovském městě rozjela kampaň, v rámci které se snaží všechny přesvědčit, aby vypnuli své WiFi routery, informuje NY Post. Dokonce údajně existuje i skupina přibližně 12 lidí, která trpí stejnými problémy.

Doporučeno
Nemusíš jezdit do Černobylu, abys dostal dávku radiace. Kde všude se s ní v běžném životě setkáváš? Nemusíš jezdit do Černobylu, abys dostal dávku radiace. Kde všude se s ní v běžném životě setkáváš? 15. června 2019 15:57

Rosi si přehnanou přecitlivělost na přítomnost elektromagnetického záření diagnostikovala před šesti lety. Nemůže chodit do velkých měst, v restauraci jí dá zabrat, než najde místo k sezení, kde je nejslabší WiFi. Všude chodí i se svým 250dolarovým detektorem.

Podle Rosi existuje statistika, ze které vyplývá, že 4 % lidí na planetě mají stejné problémy a může za tím být právě podceňování citlivosti na radiaci: „Hodně lidí se v současnosti necítí velmi dobře, všichni jsou unavení a ve stresu. A to může způsobit i rozšiřování radiace,“ dodává.

Žena, ktorá tvrdí, že je alegrická na WiFi má strach zo zavedenia 5G. Mohlo by ju to vraj zabiť
Žena, ktorá tvrdí, že je alegrická na WiFi má strach zo zavedenia 5G. Mohlo by ju to vraj zabiť Zdroj: Totnes Times /SWNS.COM

Zpět
Sdílet
Diskuse