Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2019 8:54
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Maisie Williams přiznala, že se během natáčení Game of Thrones styděla za své tělo. Dnes se učí přijmout taková, jaká je

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Dětské hvězdy to prostě nemají lehké.

Maisie Williams nepochybně znáš z megahitu Game of Thrones. Mladá herečka svou kariéru odstartovala v roli Aryi Stark ve věku 14 let, sérii ukončila začátkem tohoto roku. Dá se tedy říci, že během natáčení vyrostla.

Dospívání však mělo dopad i na její kostýmy a pohled na vlastní tělo. Více o tom prozradila ve známém formátu videa časopisu Vogue, který Maisie sledoval během pařížského týdne módy. V rozhovoru přiznala, že práce na postavě Aryi Stark nebyla vždy jednoduchá.

Musela své tělo schovávat

Ve videu Maisie hovoří o změnách, kterými si prošlo její tělo. Kolem druhé nebo třetí série se začalo přirozeně měnit. „Dospívala jsem, vypadala jsem žensky, ale Arya se v té době ještě převlékala za chlapce, měla krátké vlasy,“ vzpomíná na dobu během natáčení. Kromě toho, že jí maskéři pokryli obličej špínou, podle slov mladé herečky jí také makeupem upravovali nos a stahovali hrudník, aby schovali její prsa. „Šest měsíců v roce jsem se cítila strašně, styděla jsem se za své tělo,“ přiznala.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Toto je nová fáze v oblékání

„Je to dobrý pocit, mít skutečný pas a jednoduše přijmout tělo, které mám,“ říká o nové, ženské fázi ve svém oblékání. Maisie je známá svým vkusem, ráda zkouší nové věci – i ty bláznivější. Po skončení slavné série experimentuje více s barvou vlasů či makeupem, mnohé dívky jí závidí husté a jedinečné ženské obočí.

Doporučeno
Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. května 2019 19:35

Radost ze ženskosti se snaží přenášet i na červený koberec. Vyzdvihuje své černé šaty, které měla na sobě během uplynulých Emmy's. Šaty jsou výsledkem spolupráce Reubena Selbyho (kterého lze vidět i ve videu) a JW Andersona. „Vidíte, mám ženské tělo. Jak vzrušující,“ je slyšet Maisie se smíchem, když ukazuje fotografii svých šatů.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Pusť si celé video s Maisie tady:

Domů
Sdílet
Diskuse