Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2019 14:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nikdy nebylo jasnější, že se Tekashi dostane na svobodu. Soud potvrdil, že jeho únos nebyl fingovaný, raper naplnil slib pro FBI

HUDBA
Uložit Uložené

Odteď můžeš očekávat, že 6ix9ine vydá v roce 2020 nové album.

Když se 6ix9ine dohodl s FBI, že vymění veškeré informace o trestných činech Nine Trey za svobodu, důležité bylo, aby samotní členové jeho slova potvrdili a přiznali se. Během posledních měsíců uzavřelo dohodu o vině a trestu 9 z celkových 11 členů krom Tekashiho. Zbylí dva popírali, že by spáchali to, o čem před federální policií svědčil duhový raper.

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46

Následoval proto soudní proces, v jehož rámci se dokazovalo, zda Tekashiho únos z léta minulého roku, krádež šperků a hotovosti byly fingované. Únosce Anthony „Harv“ Ellison totiž tvrdil, že 6ix9ine si divadélko vymyslel, aby se o něj zajímalo více lidí před vydáním alba.

Podle informací TMZ byl Ellison včera shledán vinným z únosu a několika dalších trestných činů. Taktéž byl shledán vinným i Aljermiah „Nuke“ Mack, o kterém 6ix9ine před policií tvrdil, že je namočený v obchodování s drogami.

Aktuálně již s jistotou víme, že populární raper splnil svou část dohody a nyní je řada na prokuratuře, která se již v úvodu roku nechala slyšet, že navrhne, aby soud snížil jeho trest z původních 47 let na nutné minimum. To by v překladu znamenalo, že se 6ix9ine dostane na svobodu nejpozději v lednu 2020, tedy po jednání, které ho ještě čeká. 

Zároveň víme, že nemá v plánu vstoupit do programu na ochranu svědků a chce pokračovat v kariéře. Myslí si, že se na jeho udavačství zapomene, přesto si chce platit nonstop ochranku. Nechme se tedy překvapit, jak to ještě celé dopadne.

Doporučeno
6ix9ine si po osvobození půjde pro slávu. Odmítá program na ochranu svědků 6ix9ine si po osvobození půjde pro slávu. Odmítá program na ochranu svědků 26. září 2019 15:35
Domů
Sdílet
Diskuse