Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2019 15:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine si po osvobození půjde pro slávu. Odmítá program na ochranu svědků

HUDBA
Uložit Uložené

Duhový raper má v plánu využít ochranku, změnu identity nechystá.

6ix9ine má údajně v plánu po propuštění z vězení pokračovat v kariéře rapera. S informací přichází portál TMZ, kterému se opakovaně podařilo získat exkluzivní informace, které se později ukázaly jako pravdivé.

Zdroj blízký raperovi prý novinářům prozradil, že Tekashi si sice uvědomuje potenciální nebezpečí poté, co vyměnil svou svobodu za udání celého nebezpečného gangu, už má však jasno v tom, jak bude postupovat a vstup do programu na ochranu svědků podle všeho není alternativou.

Doporučeno
Tekashimu nakládají nejznámější rapeři planety: U soudu hrálo Gummo, 6ix9ine udal populárního kolegu a přiznal úplatky Tekashimu nakládají nejznámější rapeři planety: U soudu hrálo Gummo, 6ix9ine udal populárního kolegu a přiznal úplatky 19. září 2019 21:21

Řešení vidí duhový Daniel v ochrance, která bude v jeho blízkosti 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Pravděpodobně už do konce života. Zároveň myslí údajně i na to, že v nebezpečí může být i jeho rodina, která taktéž bude potřebovat, aby na ni někdo dával pozor. 

Raper má tedy v plánu pokračovat v kariéře a myslí na další úspěchy. Právě z hudby chce podle všeho ochranku pro celou rodinu financovat. Média ještě v této souvislosti zmiňují i případ kriminálníka Henryho Hilla, který pomáhal FBI dopadnout členy mafie a po vstupu do programu na ochranu svědků nepřežil ani 10 let.

Doporučeno
Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění 20. února 2019 18:28
Domů
Sdílet
Diskuse