Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2019 12:22
Čas čtení 0:00
Vl Mi

UFO nadšenci cestují do Thajska k soše Buddhy. Prý je to červí díra a mimozemšťané ji používají k cestování dimenzemi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nadšenci si vždy něco najdou.

Jsme ve vesmíru sami? Otázka, která trápí mnohé. Vědci i vesmírní nadšenci neustále pozorují oblohu, snaží se zachytit signál, který by potvrdil mimozemský život.

Někteří však hledají mimozemšťany na Zemi. A není jich málo. Nejnovější teorie je, že socha Buddhy v Thajsku funguje jako červí díra a ufoni ji využívají k cestování dimenzemi. Tato teorie zaujala hned několik světových médií včetně Vice a CNN, všiml si Business Insider.

Doporučeno
Američtí piloti stíhaček sledovali UFO. O incidentu z roku 2015 promluvili pro média Američtí piloti stíhaček sledovali UFO. O incidentu z roku 2015 promluvili pro média 19. září 2019 10:56

Oblast Khao Kala se nachází jen 3 hodiny od hlavního města Thajska Bangkoku. Tam mají UFO nadšenci z celého světa namířeno. Člen skupiny s názvem UFO Khao Kala Somjit Raepeth tvrdí, že s mimozemšťany komunikují. Prý jsou z Pluta a z planety, která se jmenuje Logu Kata Paka Tigong. Má se nacházet v naší galaxii.

UFO nadšenci cestujú do Thajska k soche Budhu. Vraj je to červia diera a mimozemšťania ju používajú na cestovanie dimenziami
UFO nadšenci cestujú do Thajska k soche Budhu. Vraj je to červia diera a mimozemšťania ju používajú na cestovanie dimenziami Zdroj: Khao Kala Buddhas Footprint/buncha chuaepratum

Ufoni jsou prý ctnostní a morální. Co se týče vzhledu, jsou to štíhlí, malí a stříbrní humanoidi. Jediná možnost, jak je kontaktovat, je vytříbit buddhistické učení Dhamma na nejvyšší úroveň. Tvrdí, že sochu používají k cestování dimenzemi pomocí červích děr.

Máš dost? My také. Na závěr je nutno dodat, že neexistuje žádný důkaz, který by potvrzoval nadpřirozené schopnosti sochy. To však nemění nic na tom, že místo je plné turistů.

Domů
Sdílet
Diskuse