Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2019 6:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rihanna tvrdí, že Donald Trump je mentálně nemocný. Její slova potvrzuje i psycholog z Harvardu

NEWS
Uložit Uložené

Známá zpěvačka se opět tvrdě obula do amerického prezidenta, tentokrát ho označila za pravděpodobně nejvíce mentálně nemocného muže v celé zemi.

Rihanna je známá jako velmi aktivní kritik slov a skutků amerického prezidenta. Nelíbí se jí, jakým způsobem jsou nastaveny zákony v souvislosti s možností koupě a držení zbraní, ale i protiimigrantská politika a mnoho dalších nápadů, se kterými Donald Trump přichází.

V aktuálním rozhovoru pro Vogue se kromě jiných témat populární zpěvačka vyjádřila i ke samotnému prezidentovi, o kterém otevřeně mluví jako o mentálně nemocném člověku. „Zdá se, že Donald Trump je v současnosti nejvíce psychicky nemocný člověk v Americe,“ říká Rihanna pro Vogue podle Complexu.

Doporučeno
Rihanna nakládá Trumpovi: V USA je jednodušší sehnat AK-47 než víza Rihanna nakládá Trumpovi: V USA je jednodušší sehnat AK-47 než víza 6. srpna 2019 8:56

Zajímavostí je, že před pár dny přišel s podobnými vyjádřeními i psycholog z Harvardu, který se je dokonce nebál napsat na svůj oficiální profil na Twitteru. Daniel Gilbert považuje za alarmující Trumpovy výroky v souvislosti s plány zničit ekonomiku Turecka. Na otázku, zda je jediný, kdo vnímá slova prezidenta jako nebezpečná, mu i další odborníci odpověděli, že vnímají vyjádření stejně.

Domů
Sdílet
Diskuse