Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2019 19:26
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Zoufalá matka sdílela na Facebooku fotky drogově závislého syna. Sama je popisuje jako „tvář heroinu a pervitinu“

NEWS
Uložit Uložené

Závislost na drogách přirovnává k epidemii.

Američanka zveřejnila na Facebooku fotky svého syna, které ukazují, jak moc ho změnila závislost na drogách. Jennifer Salfen-Tracy v příspěvku říká, že její syn, který je momentálně bezdomovcem v Las Vegas od nich odešel, právě kvůli drogám.

 

Zúfala mama na Facebooku zdieľala fotky jej drogovo závislého syna, ktoré sama popisuje ako „tvár heroínu a pervitínu“
Zúfala mama na Facebooku zdieľala fotky jej drogovo závislého syna, ktoré sama popisuje ako „tvár heroínu a pervitínu“ Zdroj: Facebook/ Jennifer Salfen-Tracy

Říká, že je pro ni hrozné poslouchat od lidí, že ho viděli a že je ve velmi špatném stavu. Avšak nyní o něm už déle neslyšela a říká, že nevědomost je mnohem horší.

Fotky svého syna popisuje jako „tvář heroinu a pervitinu“. Ostatní upozorňuje na fakt, že mezi fotkami je rozdíl jen sedm měsíců a že drogy si rychle berou svoji daň.

Doporučeno
Ruská mafie v  90. letech v Česku. Obchodovala se semtexem, letadly, drogami i ženami. Někteří začínali jako skořápkáři v Praze Ruská mafie v 90. letech v Česku. Obchodovala se semtexem, letadly, drogami i ženami. Někteří začínali jako skořápkáři v Praze 28. srpna 2019 10:41

„Je těžké porozumět tomu, proč někdo, kdo má rodinu a děti, které ho milují a potřebují, vede takový život,“ říká dále. Jennifer dále zmiňuje, že jí už nezbývá, než se modlit a doufat, že jejího syna takový život unaví a vrátí se domů s prosbou o pomoc.

I když bylo jejím primárním záměrem jen říct blízkým, v jaké situaci je, fotky si získaly celosvětovou pozornost. V konečném důsledku je za to vděčná, protože ví, že to není problém jen její rodiny. Závislost na drogách přirovnává k epidemii a všechny, ke kterým se její slova dostala, prosí, aby o tom více mluvili. Aby říkali, co drogy člověku skutečně dělají.

Doporučeno
Způsobí více úmrtí než vraždy, autohavárie a drogy dohromady. Proč lidé utrácejí za cigarety, které je zabíjejí? Způsobí více úmrtí než vraždy, autohavárie a drogy dohromady. Proč lidé utrácejí za cigarety, které je zabíjejí? 6. července 2019 12:16
Domů
Sdílet
Diskuse