Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2019 12:23
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Jennifer Aniston se přidala na Instagram, zlomila světový rekord. Za 5 hodin získala milion followerů, už jich má přes 11 milionů

NEWS
Uložit Uložené

V Guinessově knize rekordů tím porazila prince Harryho s manželkou Meghan.

Oblíbená herečka Jennifer Anistor (50) se v úterý konečně přidala na Instagram. Rychlostí, jakou získala první milion followerů, se dokonce zapsala do Guinessovy knihy rekordů. Zejména ale potěšila své přátele a fanoušky, kteří ji k tomu, aby si založila účet, přesvědčovali dlouho.

Nemohla si zvolit lepší první fotku

Velký počet followerů přibyl především díky první fotce, na které je se svými kolegy z dnes již kultovního seriálu Přátelé. Lisa Kudrow (Phoebe), Courteney Cox (Monica), Matt LeBlanc (Joey), David Schwimmer (Ross) a Matthew Perry (Chandler) jsou spolu s Jennifer vysmátí a popis k rozmazanému selfie je ideální: „A teď jsme PŘÁTELÉ i na Instagramu. Ahoj, Instagrame!”

 
 
 
View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Fotografie způsobila technické problémy

Ellen, Jimmy Kimmel, kolegové ze seriálů a filmů a pravděpodobně i tvoji kámoši první fotku okamžitě sdíleli v příbězích. Příval lidí na Jennifeřině profilu způsobil technické problémy Instagramu. Podle Business Insider dokonce lidé nemohli Jennifer začít sledovat.

Komentáře přibývaly od mnoha celebrit, z nekončícího množství vybíráme ten od Lisy Kudrow: „Woo hoo! WOOooooOOO !!“, který zcela přesně vystihuje její nadšení, a od Ellen DeGeneres. Ta napsala: „I’m so glad they’re still there for you,“ v překladu: Jsem tak ráda, že jsou tu stále pro tebe, čímž odkazovala na úvodní znělku seriálu Přátelé.

Jennifer v rozhovoru s Kimmelem hovoří o tom, proč si založila Instagram

Porazila prince Harryho a Meghan Markle

Ve středu Jennifer oficiálně získala titul rekordmanky. Podle Guinessovy knihy rekordů získala první milion followerů za 5 hodin a 16 minut, téměř o půl hodinu rychleji než milovaný královský pár. Toto je již potřetí v tomto roce, kdy někdo rekord prolomil.

Video na Twitteru zachycuje moment, ve kterém Jennifer svého prvního milionu dosáhla. Za dva dny se počet fanoušků již více než zdesetinásobil – v době psaní článku má 11,4 milionu followerů a zároveň už přidala i druhý příspěvek.

Domů
Sdílet
Diskuse