Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2019 11:35
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

V Plzni uctili památku Gotta škaredým graffiti. Tak to se nepovedlo, píší lidé na sociálních sítích

NEWS KAREL GOTT
Uložit Uložené

Originální graffiti vzniklo jako pocta, píší Plzeňské noviny.

V městské čtvrti Bolevec v Plzni vzniklo před několika dny graffiti, kterým chtěl jeho autor vzdát poctu zesnulému zpěvákovi Karlu Gottovi. Nakonec ale spíše pobavil a v některých případech rozmrzel uživatele sociálních sítí. „Mě to někoho strašně připomíná, ale Karel to není,“ komentuje například Radim z Bartošovic.

Doporučeno
Česko truchlí: Památce Karla Gotta se do Prahy přijely poklonit desetitisíce lidí (Fotoreport) Česko truchlí: Památce Karla Gotta se do Prahy přijely poklonit desetitisíce lidí (Fotoreport) 11. října 2019 17:09

„Asi toho ten malíř musel hodně vypít,“ přidává se Ladislava. S jejich kritikou ale nesouhlasí Plzeňské noviny, deník, který vychází ve městě, se který byl zesnulý zpěvák významně spojen. „Zpěvákův věhlas byl a je tak obrovský, že dokázal oslovit i jindy uzavřené a k populární hudbě dosti kriticky se stavějící subkultury. Na druhou stranu se ukazuje, že i underground má co nabídnout, protože toto graffiti není jen obyčejnou a nicneříkající čmáranicí hyzdící veřejný prostor,“ píše.

Anketa:
Líbí se ti graffiti vyobrazení Karla Gotta?
Ano
Ne
Ano
18 %
312 Hlasů
Ne
82 %
1394 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse