Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2018 5:00
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Vypočujte si skladbu pre soundtrack Venoma, ktorú narapoval Eminem pre svoj najnovší album

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ďalšie Raňajky s Filmkultom plné noviniek sú tu.

Aj tento pracovný týždeň začneme našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom. Opäť sme pre vás do jedného článku zhrnuli všetky podstatné filmové a seriálové novinky z posledných dní. Nech sa páči.

Venom

Spevák Eminem zaradil svoju pieseň zo soundtracku Venoma aj na svoj nečakaný album Kamikaze, ktorý prekvapivo vyšiel len pred pár dňami, konkrétne 31. augusta (srpen) 2018.

Nižšie si môžete pozrieť krátke lákadlo a samotnú pieseň napríklad na Spotify či v odkaze nižšie. Venom vstúpi do našich kín 4. októbra (říjen) 2018..

The Ballad of Buster Scruggs

Nový film od bratov Coenovcov s názvom The Ballad of Buster Scruggs si už odniesol prvé (viac-menej pozitívne) zahraničné recenzie a Netflix nám ho doručí 16. novembra (listopad) 2018.

Film bude pozostávať zo 6 poviedok. V nich sa okrem iných predstaví napríklad James Franco ako bankový lupič či Zoe Kazan hľadajúca lásku uprostred prérie.

Vypočujte si skladbu pre soundtrack Venoma, ktorú narapoval Eminem pre svoj najnovší album
Zdroj: Netflix

Prekliate dedičstvo

Výborný horor Prekliate dedičstvo už čoskoro vyjde na DVD a Blu-ray nosičoch. Okrem samotného filmu sa môžeme tešiť najmä na 9 vystrihnutých scén. Režisér Ari Aster vyhlásil, že snímka bola pôvodne asi o hodinu dlhšia.

Nižšie si môžete pozrieť prvú krátku scénu, ktorá bola napokon z finálneho strihu vystrihnutá. Okrem toho nás v bonusoch čaká nahliadnutie do zákulisia a foto galéria. Do obchodov snímka dorazí 4. septembra (září) 2018.

Cats

Nová verzia muzikálu Cats vznikne pod taktovkou Toma Hoopera (The King's Speech, Les Misérables) a premiéru si odbije 20. decembra (prosinec) 2019.

To znamená, že sa postaví do boja proti Star Wars: Epizóde IX. V hlavných úlohách uvidíme Jennifer Hudson, Jamesa Cordena, Taylor Swift a Iana McKellena.

Vypočujte si skladbu pre soundtrack Venoma, ktorú narapoval Eminem pre svoj najnovší album
Zdroj: Universal Pictures

Domů
Sdílet
Diskuse