Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2018 15:17
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

V Justice League jsme měli původně vidět Supermana i v černém kostýmu. Dokazuje to vystřižená scéna, která se nedostala do kin

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Internetové spekulace se nakonec ukázaly být pravdivé. Kal-Elův černý oblek z komiksu si tak můžeme vychutnat jen prostřednictvím vystřižené ukázky.

Mnoha fanouškům filmů ze světa DCEU dozajista neunikly loňské internetové spekulace ohledně toho, že by se měl v týmovce Justice League objevit Superman (Henry Cavill) ve svém černém obleku, který byl představen již v komiksové předloze.

V Justice League jsme měli původně vidět Supermana i v černém kostýmu. Dokazuje to vystřižená scéna, která se nedostala do kin
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Jak jsme se již ale přesvědčili na vlastní oči v kinosálech, Kal-El zůstal po celou stopáž věrný výhradně červené a modré. Nic to však nemění na skutečnosti, že černý oblek byl skutečně v původních plánech studia Warner Bros., což teď potvrzuje i zveřejněná vystřižená scéna.

Ta se s největší pravděpodobnost odehrává na palubě kryptonské lodi, kde se zmíněný tmavý kostým najednou objeví před Clarkovým zrakem. Škoda jen, že nám ten oblek nebyl ukázaný přímo na Supermanově těle, ale jsme rozhodně rádi alespoň za to málo. Celou ukázku najdete hned pod textem.

Domů
Sdílet
Diskuse