Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2019 17:39
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Joker se stal nejziskovějším komiksovým filmem všech dob

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kriminální drama Todda Phillipse dokázalo vydělat neuvěřitelných 953 milionů dolarů.

Film Joker sklízí jeden úspěch za druhým. Nemluvíme jen o oceněních, nominacích, skvělých recenzích či hodnoceních po celém světě. Jeho fenomenálnost se odráží také na samotných tržbách.

Toto kriminální drama s neuvěřitelnými hereckými výkony, především v podání Joaquina Phoenixe, se totiž stalo nejziskovějším komiksovým filmem všech dob. Jak informuje magazín Forbes, po úspěšných pěti týdnech od premiéry si kinematografické veledílo dokázalo jen ve Spojených státech a Kanadě vydělat 304,2 amerických dolarů.

Doporučeno
Streamování je budoucnost. Konec Topseriálů je velký zásah, říká zakladatel Filmtora Streamování je budoucnost. Konec Topseriálů je velký zásah, říká zakladatel Filmtora 4. listopadu 2019 23:23

Co se globální roviny týká, bavíme se o neuvěřitelných 953 milionech dolarů. To je více než 15násobek jeho počátečního produkčního rozpočtu, který byl 62,5 milionu dolarů. Díky tomu je drama Todda Phillipse ještě výnosnější než fantasy komedie Maska (výdělek: 351 milionů, rozpočet: 23 milionů).

Mezi další nejziskovější komiksové filmy patří Venom (výdělek: 854 milionů, rozpočet: 90 milionů), Batman (výdělek: 411 milionů, rozpočet: 35 milionů), Deadpool (výdělek: 783 milionů, rozpočet: 58 milionů), Mladé ninja želvy (výdělek : 200 milionů, rozpočet: 13,5 milionu), Maska (výdělek: 351 milionů, rozpočet: 23 milionů) a aktuálně i Joker (výdělek: 953 milionů, rozpočet: 62,5 milionu).

Domů
Sdílet
Diskuse