Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2019 6:55
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Zabanovaný plačící Fortnite streamer Jarvis musí opustit luxusní vilu za 330 milionů korun. Bydlel v ní díky hraní

TECH
Uložit Uložené

Něco končí, něco začíná. To si alespoň říká Jarvis.

Poslední dny celý Fortnite svět sleduje kroky hráče Jarvise Khattriho, který dostal ban za cheatování ve hře. Do té doby se hraním živil, pravidelně streamoval a patřil pod tým FaZe, který sdružuje hráče her.

Na streamu Jarvis cheatoval a vývojářské studio Epic Games bylo nekompromisní. Hráči udělilo permanentní ban, Jarvis proto musel svou kariéru pověsit předčasně na hřebík. Pomohl si krátkým videem na kanálu YouTube, kde ho odebírá přes 2 000 000 lidí. Vysvětlil, jak se věci mají a po několika sekundách se neudržel. Začal plakat.

Doporučeno
Plačícího cheatera ve Fortnite se zastal nejsledovanější streamer Ninja. Prý je to jen hloupé dítě a ban je přísný Plačícího cheatera ve Fortnite se zastal nejsledovanější streamer Ninja. Prý je to jen hloupé dítě a ban je přísný 8. listopadu 2019 11:59

Někteří s ním soucítí a myslí si, že dostal příliš přísný trest. Jiní ho zas nešetří a cheatování odsuzují. Tak či onak, Epic se nenechal obměkčit a ban platí. Jarvis se tedy musel odstěhovat z vily FaZe, kde se seskupuje celý tým. Jde o luxusní vilu za 330 milionů korun.

Jarvis si očividně uvědomuje, že to, že dostal ban, neznamená, že ho internet dále nemůže živit. Užívá si nevídanou pozornost a každý svůj krok ukazuje fanouškům. V neděli například přidal krátké video o tom, co se chystá dělat dál.

„Chci, abyste věděli, že každý dělá v životě chyby, ale nejdůležitější je, jak se z nich poučíte a že se nakonec stanete lepším člověkem,“ říká mladík. Říká, že to pro něj nebude snadné, ale chce se s tím poprat. Prý je normální, mladý a stydlivý kluk a uvidí, co bude dál.

Domů
Sdílet
Diskuse