Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2019 19:05
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Taylor Swift, Idris Elba a další hollywoodské hvězdy jsou CGI kočky. Muzikál s divokými kostýmy je kontroverzní i v novém traileru

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Muzikál Cats s hvězdně nabitým obsazením láká diváky novým trailerem.

Remake muzikálu Cats lze popsat ideálně asi jediným slovem: bizarní. Skutečně nevíme, co od něj vlastně máme čekat. Nový trailer odhaluje zase jednou více ze světa postav, přičemž se soustřeďuje na malé, nenápadné scénky, a tak si stále nedovedeme utvořit širší obraz.

Neprezentují se ani skladby, což je na muzikál dost divné. Hodnocení si však necháme až na premiéru. Jedno je jisté, ty kostýmy a CGI vůbec nevypadají přirozeně a obáváme se, že budou vytrhávat diváka ze sledování.

V obsazení Cats najdeš kromě Taylor Swift i herce a hvězdy jako James Corden, Jennifer Hudson, Idris Elba, Judi Dench, Rebel Wilson či Ian McKellen, který je známý pro světové publikum zejména díky postavě Gandalfa z trilogie Pán prstenů.

Film režíruje ověřený Tom Hooper a scénář napsal Lee Hall stojící za novinkou Rocketman. Hooper má za Královu řeč Oscara, přičemž natočil i Danish Girl a zkušenosti má i s muzikály. Jako režisér vytvořil Les Misérables. Česká premiéra Cats je plánována na 9. ledna příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse