Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2019 21:20
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Indonéský ministr zdravotnictví chce lákat turisty na masáže penisu, které ho prý mají zvětšit

NEWS
Uložit Uložené

Indonésie chce turisty nalákat celkem netradiční službou. Navíc je tam zcela běžná.

Cestovní ruch je pro mnoho zemí velmi důležitý. Pomáhá totiž malebnějším regionům vydělávat a nemalá částka nakonec kápne v podobě daní a různých poplatků státu. Indonésie v rámci cestovního ruchu nechce být pozadu a snaží se prodat speciální masáž na zvětšení penisu.

Doporučeno
Muž chtěl jen masáž, ale masérka se naráz svlékla a začala ho ohmatávat. Nahlásil ji proto na policii Muž chtěl jen masáž, ale masérka se naráz svlékla a začala ho ohmatávat. Nahlásil ji proto na policii 6. listopadu 2017 18:01

Ministr zdravotnictví Terawan Agus Putranto ve středu prohlásil, že masáž na zvětšení penisu má potenciál na to, aby přitáhla turisty. V zemi se tento druh masáže jmenuje Mak Erot, píše Vice.

„Musíme propagovat myšlenku tradiční medicíny v rámci turismu. Máme neuvěřitelné odvětví co se týče rostlinných léků, o kterém nikdo mimo Indonésie neví,“ řekl ministr místním médiím a dodal, že pokud to „správné prodají“, turisté budou mít o masáž určitě zájem.

Indonézsky minister zdravotníctva chce lákať turistov na masáže penisu, ktoré ho vraj majú zväčšiť
Indonézsky minister zdravotníctva chce lákať turistov na masáže penisu, ktoré ho vraj majú zväčšiť Zdroj: Unsplash/Emiliano Vittoriosi

Ministr se na svůj plán, jak přilákat turisty, dívá i přes vidinu zisku. Prý pokud by měl podnikatel 100 pokojů a masáž by trvala 20 minut, máme si představit, jaký příjem by se vygeneroval. „Máme několik zajímavých kulturních skvostů, které bychom mohli nabídnout. Pro nás jsou samozřejmostí, ale pro cizince mohou být zajímavé,“ dodává.

Domů
Sdílet
Diskuse