Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2019 20:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish si píše s Drakem, její fanoušky znepokojuje raperova minulost s mladými ženami

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka v nedávném rozhovoru prozradila, že jedním z největších úspěchů pro ni je, že má číslo na Champagne Papiho.

V nedávném rozhovoru pro Vanity Fair Billie Eilish prozradila, že je o ni stále větší zájem i pokud jde o kolegy ze scény. Dozvěděli jsme se, že si píše s Drakem, což vzhledem k jeho popularitě nemůže říci mnoho dalších zpěvaček, jejichž kariéra trvá jen pár krátkých let. Když dostala otázku, co považuje za svůj největší úspěch za poslední rok, zavtipkovala, že je to právě skutečnost, že se jí podařilo získat Drakeovo číslo.

Fanoušci na sociálních sítích sice v pořadí třetí stejný rozhovor za poslední tři roky ocenili, protože mají možnost sledovat, jak se mladá hvězda postupně vyvíjí a jak se mění její názory, zároveň je však slova o Champagne Papim znepokojila.

Doporučeno
Billie Eilish odpovídá na stejné otázky každý rok. Jak se mění její pohled na úspěchy, pády a nejdůležitější události kariéry? Billie Eilish odpovídá na stejné otázky každý rok. Jak se mění její pohled na úspěchy, pády a nejdůležitější události kariéry? 26. listopadu 2019 16:28

Je podle nich zvláštní a strašidelné, že si 33letý kanadský raper píše s 17letou zpěvačkou, zároveň je však skoro jisté, že řešili výhradně pracovní věci.

Věrní sledovatelné Billie Eilish narážejí v první řadě na Drizzyho aféry z minulých let. Média informovala, že byl přichycen při tom, jak se podezřele sbližuje s nedospělými dívkami, za což sklidil patřičnou vlnu kritiky. V tomto případě se snad nemáme čeho bát a doufáme, že se v dohledné době dočkáme hudební spolupráce. 

Domů
Sdílet
Diskuse