Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2019 16:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish odpovídá na stejné otázky každý rok. Jak se mění její pohled na úspěchy, pády a nejdůležitější události kariéry?

HUDBA
Uložit Uložené

Portál Vanity Fair se Billie Eilish každý rok ptá na stejné otázky, aby mapoval, jak se 17letá zpěvačka postupně mění po stránce čísel i názorů.

Billie Eilish od roku 2017 odpovídá na stejné otázky ve videu portálu Vanity Fair, díky čemuž mohou fanoušci sledovat, jak se každých 12 měsíců mění její čísla i názory. V úvodu zkontrolovala, kolik má sledovatelů na Instagramu, díky čemuž víme, že oproti současným více než 40 milionům jich měla před dvěma lety jen 257 tisíc.

Postupně ji moderátor konfrontuje se stejnými otázkami jako v minulých letech a ukazuje jí i to, jak odpověděla. V některých případech se za sebe stydí, komentuje například svou pleť, mnohdy se však stane, že si stojí za tím, co řekla.

Aktuálně s úsměvem dodává, že je pro ni největší úspěch, že má Drakeovo číslo, o čemž se jí nikdy ani nezdálo. Samozřejmě, jmenovala i ty skutečné úspěchy, jako dokončení alba a možnost objevit se na titulkách všech nejprestižnějších printových magazínů. V minulých letech považovala za vrchol své kariéry vyprodané sály, dnes jsou to obrovské stadiony.

U mnoha svých předchozích odpovědí se Billie velmi dobře pobavila, dává si však za pravdu. Odhaluje, jak je to s jejím partnerským životem a proč nemá přítele. Více se už dozvíš ve více než 20minutovém rozhovoru a my se už nemůžeme dočkat, jak bude podobná kompilace vypadat po deseti letech.

Doporučeno
Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) 21. srpna 2019 18:05
Domů
Sdílet
Diskuse