Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2019 19:23
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Bodybuilder si chce vzít svou sexuální panenku za manželku. Už má i svatební šaty

NEWS
Uložit Uložené

Láska je láska.

Yuri Tolochko je bodybuilder, strongman a herec z Kazachstánu. Již delší dobu je „ve vážném vztahu“ se svou sexuální panenkou Margo. Jejich vztah chce dokonce zpečetit navždy, panenku si plánuje vzít za manželku. LADbible také k příběhu dodává, že nedávno Yuri zaplatil za plastické operace, které Margo podstoupila. Prý ji znejistila rostoucí pozornost na sociálních sítích, chtěla si vylepšit některé partie s nedokonalostmi.

Doporučeno
Nejvyspělejší sexuální robot dokáže předstírat orgasmus a vyprávět vtipy. Na výběr máš ze 42 barev bradavek Nejvyspělejší sexuální robot dokáže předstírat orgasmus a vyprávět vtipy. Na výběr máš ze 42 barev bradavek 25. září 2017 18:55

Už vybírají svatební šaty

Tento příběh zní jako ze špatné komedie (dokonce byli Yuri a Margo součástí ruské televizní show s názvem Comedy Club). Je však skutečný. Yuri o vztahu s panenkou říká, že sice se občas hádají, ale se svatbou to myslí vážně. „Chodí“ spolu už osm měsíců.

Domů
Sdílet
Diskuse