Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2019 8:19
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Cristiano Ronaldo je 25. nejlepší hráč světa, rozhodl počítačový algoritmus

SPORT
Uložit Uložené

Moc se mu tuto sezónu zatím nedaří.

Rivalitu mezi Cristianem Ronaldem a Lionelem Messim živí zejména média, ale rozdílné názory mají i fotbaloví odborníci. Business Insider informuje o speciálním algoritmu společnosti INST, který má porovnávat aktuální výkonnost všech hráčů z 35 evropských fotbalových lig.

Aktuálně nejlepší je podle posledního vydání tohoto žebříčku právě útočník Barcelony Lionel Messi se 401 body. Možná i proto před nedávnem získal prestižní Zlatý míč udělovaný časopisem France Football.

Doporučeno
Lionel Messi se stává nejlepším fotbalistou světa, Zlatý míč získává už pošesté. Ronaldo na ceremoniál ani nepřišel Lionel Messi se stává nejlepším fotbalistou světa, Zlatý míč získává už pošesté. Ronaldo na ceremoniál ani nepřišel 2. prosince 2019 21:40

Útočníci dominují i ​​dalším pozicím, druhý je totiž Hakim Ziyech z Ajaxu a za ním Kylian Mbappé, Riayad Mahrez zda Ángel Di María a Neymar z francouzského PSG.

Domů
Sdílet
Diskuse