Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2019 10:50
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Česká MMA jednička Jiří Procházka poráží veterána UFC tvrdým KO a obhajuje titul šampiona!

SPORT JIŘÍ PROCHÁZKA
Uložit Uložené

Nezastavitelný Procházka si připisuje další výhru.

Nejlepší český MMA bojovník Jiří „Denisa“ Procházka nastoupil poslední den v roce do své první titulové obhajoby pod hlavičkou japonské organizace Rizin. Na již tradičním silvestrovském turnaji se utkal se C.B. Dollawayem, americkým soupeřem a veteránem UFC, který v minulosti dostal trest od antidopingové agentury USADA za užívání nedovolených látek.

Český samuraj do zápasu nastupoval s úžasnými devíti výhrami v řadě a svou fantastickou formu potvrdil i v dnešním zápase. Přestože několik úderů Dollawaye našlo svůj cíl, Procházka soupeře hned v prvním kole poslal na zem tvrdým levým hákem a bylo po zápase. Krásné KO.

Doporučeno
Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) 17. prosince 2019 22:50

Titulová obhajoba byla pro Jiřího zároveň podle smlouvy posledním zápasem v organizaci Rizin a zda se podaří uzavřít novou dohodu, zatím není známo. Jak samotný Procházka před zápasem předesílal, na veškerá jednání přijde čas po zápase a teprve až pak se ukáže, kam budou válečníkovy kroky dále směřovat.

Všichni fanoušci doufají, že to bude nejprestižnější liga světa UFC. Uvidíme, zda se tak skutečně stane. O dalších plánech Jiřího Procházky tě budeme informovat. Válečníkovi k výhře gratulujeme a přejeme mnoho sil do dalších bojů, ať už budou probíhat kdekoliv. BJP!

Domů
Sdílet
Diskuse