Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2020 9:20
Čas čtení 0:51
Daniel Mikolášik

Které celebrity zemřou v roce 2020? Kontroverzní stránka The Death List přichází s každoročním seznamem

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Morbidní stránka je poměrně úspěšná ve svých předpovědích.

Každoroční seznam celebrit, které údajně během následujících 12 měsíců zemřou, přináší morbidní a kontroverzní webstránka s názvem The Death List. Ta vždy začátkem nového roku zveřejňuje seznam 50 lidí, kteří s největší pravděpodobností v následujícím roce skonají.

Loni úspěšně předpověděla smrt 13 celebrit a rok předtím správně odhadla 17 úmrtí celosvětově známých osobností. The Death List existuje již od roku 1987 a jeho nejúspěšnější byl dosud rok 2017. Mnozí fanoušci proto věří, že by mohli v úspěšném hádání pokračovat i nadále.

Ktoré celebrity zomrú v roku 2020? Kontroverzná stránka The Death List opäť prichádza s každoročným zoznamom
Ktoré celebrity zomrú v roku 2020? Kontroverzná stránka The Death List opäť prichádza s každoročným zoznamom Zdroj: TASR/AP

V roce 2020 předpovídá smrt různých známých osobností – zemřít má například princ Philip Duke (98) z Edinburghu, manžel britské královny Alžběty II. či herec Kirk Douglas (103), známý svým ďolíčkem v bradě a filmy jako Spartakus, Vikingové či Dvacet tisíc mil pod mořem. Na seznamu jsou i lidé jako módní návrhář Pierre Cardin, zpěvák Tony Bennett či skladatel David Crosby.

Domů
Sdílet
Diskuse