Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2020 13:16
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

V krvi je pravda a Dracula ji touží najít. Na hororovou minisérii od tvůrců Sherlocka se můžeš podívat na Netflixu už dnes

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrci seriálového Sherlocka přišli s 3 epizodami o Draculovi. Temný a krvavý příběh je už celý dostupný na Netflixu.

Dracula od BBC One (Netflix zakoupil mezinárodní práva a bude minisérii distribuovat po celém světě) by nás zaujal, aniž abychom věděli, kdo za ním stojí. Vytvořili ho totiž Mark Gatiss a Steven Moffat. Ty můžeš znát jako autory Sherlocka s Cumberbatchem a Freemanem.

Oficiální popis k seriálu je střídmý. Zmiňuje, že Dracula je tu již staletí, ale tentokrát má nového oponenta. Někoho, kdo touží najít jeho největší a možná i jedinou slabinu.

Před pár hodinami vyšel finální trailer, protože už dnes se minisérie v celé své délce objevuje na Netflixu. Z nejnovějších záběrů máme dojem, že se je skutečně na co těšit, zvláště, pokud máš rád hororovou atmosféru a pořádné prohlubování zajímavého charakteru. V tomto případě mocného Draculy.

Domů
Sdílet
Diskuse