Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2020 16:24
Čas čtení 0:53
Viktor Kniš

Taylor Swift držela hladovku poté, co se viděla na fotkách. Otevřeně hovoří o problémech s příjmem potravy

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Za pár dní spatří světlo světa dokumentární film o Taylor Swift, ve kterém se dozvíme i o jejích útrapách ze soukromého života.

31. ledna 2020 Netflix odpremiéruje nový dokumentární film, který bude věnován soukromému i pracovnímu životu v současnosti nejlépe vydělávající zpěvačky na světě podle žebříčku Forbes. Celovečerní film o Taylor Swift s podtitulem Miss Americana už má za sebou premiéru na filmovém festivalu Sundance, a proto víme, že jistá část bude věnována i jejím osobním problémům.

Deník Today informuje o jejích potížích s příjmem potravy. Ty podle slov popové zpěvačky přicházely poté, co se dívala na své fotky, na kterých si připadala tlustá. I její okolí si z ní dělalo legraci, že vypadá jako těhotná, to však mělo na Swift velmi negativní efekt. Otevřeně zároveň přiznává, že často držela hladovku, a tento problém řešila tak, jak by ho dnes už určitě neřešila.

Domů
Sdílet
Diskuse