Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2020 22:09
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Parta kamarádů probudí v brutálním hororu démona, který je začne nemilosrdně vraždit a trhat na kusy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První trailer představuje indonéský horor May the Devil Took You Too.

V poslední době to už není tak citelné jako v letech předtím, ale stále tu máme příliš mnoho duchařských hororů či strašidelných filmů s příšerami a podobně. Jsou konvenční, v ničem inovativní a drtivou většinu strachu vytvářejí skrze jumpscares (vyskočení obludy z tmy apod.). Hororová atmosféra jim nic neříká, herci jsou podprůměrný a scénář s příběhem děravým jako Sonny Corleone. 

Podobné pocity v nás ze začátku traileru vyvolával i horor May the Devil Took You Too. Následně se však nastartoval a začal lákat na slušnou vyvražďovačka se serióznejšími prvky filmů Sama Raimiho (Evil Dead). Klidně tak může jít o zábavné béčko se slušnými indonéskými herci o démonovi, který se rozhodne brutálně zabít vše v dosahu. 

Jistě, nepůjde o žádný zázrak, ale pokud ti sedl trailer, je velká pravděpodobnost, že přesně takový styl filmu uvidíš i v celé jeho stopáži. Nebo zkus první díl, protože jde o sequel k hororu z roku 2018. Režíroval Timo Tjahjanto. Možná jsi viděl jeho akční kousky Headshot či The Night Comes for Us. V obou hrál Iko Uwais z The Raid.

Domů
Sdílet
Diskuse