Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2020 6:35
Čas čtení 0:38
Richard Balog

Nadčasová kolekce inspirovaná Afrikou od Louis Vuitton zaujme dobrodruhy hledající kvalitu

Nadčasová kolekce inspirovaná Afrikou od Louis Vuitton zaujme dobrodruhy hledající kvalitu
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA
Uložit Uložené

Francouzský módní dům nám servíruje další várku povedených produktů s ikonickým monogramem.

Sedět současně na dvou židlích musí být nesmírně náročně, avšak Virgil Abloh to zvládá s lehkostí a grácií, díky čemuž si získává stále více sympatií. Při jeho jmenování do funkce uměleckého ředitele mužské sekce Louis Vuitton jsme byli sice mírně skeptičtí, ale dnes nemáme nejmenší pochybnosti o správnosti tohoto rozhodnutí.

Doporučeno
Móda Refresher: Rytmus s teniskami od Travise Scotta či atraktivní influencerky v hříšně drahých kouscích Móda Refresher: Rytmus s teniskami od Travise Scotta či atraktivní influencerky v hříšně drahých kouscích 5. února 2020 16:20

Americký designér se totiž své role zhostil na výbornou a pod hlavičkou francouzské ikony servíruje jednu povedenou kolekci za druhou. Naposledy jsme se o tom přesvědčili během pařížského týdne módy, na kterém prezentoval modely modrých tónů na sezónu podzim/zima 2020, a nyní se pokusí zaujmout produkty s přívlastkem „Taigarama“.

Jde o linii zaměřenou na kožené doplňky nejvyšší kvality, kterou vedení koncernu LVMH představilo teprve v průběhu minulého roku. Pro následující období se tvůrci v čele s Virgilem inspirovali africkou kulturou, kterou odráží zejména paleta barev a materiály doplňující značkou patentovanou kůži zvanou Taiga. V nabídce najdeš několik zajímavých kousků od menších tašek, přes batohy až po cestovní kufry či kloboučky vhodné na safari.

Domů
Sdílet
Diskuse