Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2020 11:29
Čas čtení 2:42
Jakub Paulík

Recenze: Vikingové – 1. polovina finální série

Recenze: Vikingové – 1. polovina finální série
Zdroj: MGM Television/History
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Epizody ze 6. série nám odhalily nové postavy z dalekého Ruska.

Upozorňujeme, že text obsahuje menší dějové spoilery!

Po smrti milovaného Ragnara Lothbroka si mnozí mysleli, že to tvůrci mohou se seriálem rovnou zabalit. Vikingský hrdina ale zplodil řadu synů, kterým se podařilo vést několik úspěšných výpadů nejen proti nepřátelům, ale také proti sobě.

Síla divácké základny Vikingů ale už delší dobu spočívá prakticky pouze v tom, že si nadšenci seriálu oblíbili výrazné hrdiny jako zlomyslného Ivara, dominantního vůdce Bjorna, bojovnou Lagerthu či „sympaťáka“ Ubbeho a jeho ženu Torvi.

Doporučeno
Tvůrce dokumentu Attila: Végh je hvězda a díky dokumentu bude i vzor (Rozhovor) Tvůrce dokumentu Attila: Végh je hvězda a díky dokumentu bude i vzor (Rozhovor) 6. února 2020 16:30

Postavy jsme si zamilovali natolik, že se navzdory mnohokrát mírnému ději a nadbytečným scénám můžeme na nové epizody dívat i nadále. Chceme totiž vědět, kam se osudy klíčových postav posunou, kdo nakonec vyhraje tuto nikdy nekončící válku mezi mnoha stranami, a kdo se naopak po nelítostných konfliktech dostane do Valhally.

Domů
Sdílet
Diskuse