Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. února 2020 2:38
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Brad Pitt získal prvního Oscara za herecký výkon! Akademie ocenila jeho roli ve filmu Tenkrát v Hollywoodu od Tarantina

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložit Uložené

Brad Pitt získal svého 2. Oscara.

Oscarová noc začala oslavou talentovaných lidí a tvůrců, kteří hlavně v tomto roce potřebují podporu, protože od Akademie se jí ve formě nominací na Oscara nedočkali. Vynechány byly ženské režisérky, lidé jiné než bílé barvy pleti či tvůrci z komunity LGBTI. Hned nato ale Regina Hall (skvělý seriál Watchmen) předávala Oscara za nejlepšího herce ve vedlejší roli. 

Nominovaní byli: Tom Hanks za A Beautiful Day in the Neighborhood, Anthony Hopkins za Dva papeže, Al Pacino za Irčana, Joe Pesci za Irčana a Brad Pitt za Tenkrát v Hollywoodu. Trochu nás mrzí, že si ocenění neodnesl Joe Pesci, protože byl v nové gangsterce Martina Scorseseho démonický.

Doporučeno
Eminem vystoupil na předávání Oscarů, legendární Lose Yourself si vysloužilo potlesk vestoje od celého Hollywoodu Eminem vystoupil na předávání Oscarů, legendární Lose Yourself si vysloužilo potlesk vestoje od celého Hollywoodu 10. února 2020 3:45
Domů
Sdílet
Diskuse