Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2020 9:18
Čas čtení 0:48
Jakub Paulík

Tom Hanks dělal kliky na Oscarech. Vyzval na souboj i armádního seržanta

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hollywoodská hvězda je stále ve formě.

Během 92. ročníku Oscarů sis mohl užít několik zábavných momentů. Při jednom z nich měl hlavní roli slavný americký herec Tom Hanks.

V jeho případě však nešlo o žádnou trefnou hlášku při uvádění nominací, ale neočekávanou improvizaci. Začal dělat kliky na červeném koberci. K tomuto kousku navíc přizval nedaleko stojícího armádního seržanta, píše Lad Bible.

Doporučeno
Oscara za nejlepší film vyhrál Parazit! Zničil Hollywood a ovládl předávání cen Oscara za nejlepší film vyhrál Parazit! Zničil Hollywood a ovládl předávání cen 10. února 2020 3:15

Co ho k tomu ale vedlo? Magazín People poznamenal, že Hanks se stal po ztvárnění kapitána Millera v úspěšné dramatu Stevena Spielberga Zachraňte vojína Ryana čestným členem U.S. Army Rangers Hall of Fame. A dobrý vztah s armádou má díky tomu do dnešního dne. Takto chtěl zřejmě své okolí prostě pobavit.

Domů
Sdílet
Diskuse