Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2020 16:21
Čas čtení 0:41
Vojtěch Vanda

Biatlonistka Lucie Charvátová zaběhla úžasný výkon a získala na mistrovství světa bronz!

SPORT BIATLON ČESKO
Uložit Uložené

Český biatlon vstává z popela.

Včera medaile, dneska medaile. Na bronzový zisk ze štafety ve složení Eva Kristejn Puskarčíková, Markéta Davidová, Ondřej Moravec a Martin Krčmář, navázala v dnešním sprintu česká reprezentantka Lucie Charvátová. Česko si tak může připsat druhý cenný kov, konkrétně bronz, a začíná se po dlouhé době etablovat na bedně.

Doporučeno
Čeští biatlonisté slaví bronz! Uspěli ve smíšené štafetě Čeští biatlonisté slaví bronz! Uspěli ve smíšené štafetě 13. února 2020 16:00

Letošní mistrovství světa v biatlonu v italské Antholz-Anterselvé je pro naše biatlonisty zatím opravdu úspěšným turnajem. Po včerejším úspěchu smíšené štafety se předvedla Lucie Charvátová, která s časem 21 minut a 34,4 sekundy skončila před Ukrajinkou Pidhrusnou třetí s náskokem čtyř sekund a tří desetin.

Na první místo ztrácela naše reprezentantka 21 sekund a tři desetiny. Norka Marte Olsbu Roeiseland utekla všem závodnicím vcelku suverénně, držet s ní krok prakticky dokázala pouze Američanka Susan Dunklee. Zlato jí však uteklo o šest sekund a osm desetin.

Charvátová tak za sebou nechala včerejší bronzovou medailistku Kristejn Puskarčíkovou, která dojela na 24. místě, Davidová se umístila na 37. a Jislová až na 70. místě. Za Slovensko nastoupily sestry Fialkovy, úspěšnější z dua byla Ivona na 9. místě, Paulina skončila 16., Terézia Poliaková skončila na 82. a Veronika Machyniaková na 92. místě

Domů
Sdílet
Diskuse