Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2020 13:34
Čas čtení 0:34
Peter Hlavička

Za tenisky zdánlivě pokryté ejakulátem chce Maison Margiela 31 tisíc korun

Za tenisky zdánlivě pokryté ejakulátem chce Maison Margiela 31 tisíc korun
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://lelabostore.com/en/product/fusion-black/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">lelabostore.com</a>
MÓDA
Uložit Uložené

Obuv kameramanů filmů pro dospělé se okamžitě stává nejbizarnějším módním kouskem roku 2020.

Módní dům Maison Margiela je známý svým smyslem pro humor a kousky jako např. svetr, který měl na sobě více děr než látky nebo polobotky, z nichž se staly pantofle tak pravidelně posouvají hranice bizarnosti. Ani kolekce jaro/léto 2020 pochopitelně nezůstala pozadu a internet se aktuálně pohoršuje nad teniskami pokrytými ejakulátem za 31 tisíc korun.

Za tenisky obtečené ejakulátom si pýta Maison Margiela 1250 €
Zdroj: Luisa Viaroma
Doporučeno
Mladí Pražané o módním vkusu Čechů: Moc dobře se neumí oblékat, ale postupně se to zlepšuje Mladí Pražané o módním vkusu Čechů: Moc dobře se neumí oblékat, ale postupně se to zlepšuje 17. února 2020 12:45

Silueta Fusion byla Margielovou odpovědí na trend chunky, resp. dekonstruovaných tenisek typu Balenciaga Triple S nebo Nike x Off-White a do prodeje se dostala původně už v roce 2018. Její svršek měl vypadat, jako kdyby byl zničen a následně svépomocí opraven za pomoci lepicí pásky a lepidla.

Domů
Sdílet
Diskuse