Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2020 22:13
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

Vikingové cestovali časem do současného Osla. Beforeigners od HBO ukáže společnost vyrovnávající se s příchodem lidí z minulosti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj první trailer pro Beforeigners, nový dramatický seriál od HBO z kriminálního prostředí.

HBO neprodukuje takové velké množství seriálů jako Netflix, ale každý z nich je něčím speciální nebo zajímavý. To je případ i seriálu Beforeigners. Ten vypráví příběh ze současného hlavního města Norska – Osla. Právě v něm se z ničeho nic začínají objevovat lidé z různých časových úseků minulosti. Vikingové, děti z Viktoriánské éry, ale i lidé ze středověku a podobně.

Seriál se určitě bude zabývat tím, jak tito lidé cestovali v čase. Zachytí však i stav společnosti a to, jak se s novými obyvateli město vypořádává. V první řadě však půjde o krimi seriál z policejního prostředí. Jedna žena od Vikingů se totiž připojí k vyšetřovacích týmu a začne pracovat jako detektivka.

Beforeigners je 6dílným miniseriálem od HBO a na první díl se můžeš podívat na HBO Go či HBO Now už teď. Nové části budou vycházet každé úterý. Níže se můžeš podívat na trailer s pár bizarními momenty.

Domů
Sdílet
Diskuse