Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2020 17:20
Čas čtení 1:16
Martin Mičuda

BMW ukázalo nové logo, ale i elektromobil s dojezdem až 600 kilometrů

BMW ukázalo nové logo, ale i elektromobil s dojezdem až 600 kilometrů
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0306064EN/bmw-concept-i4-stay-ahead-in-style" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Sériová podoba přijde příští rok.

Pokud jsi čekal, že BMW na autosalonu v Ženevě představí novou 4 s obrovskými ledvinkami, tak jsi čekal marně. Ne proto, že slavný autosalon se nakonec nekoná, ale proto, že Mnichované dali přednost jiné novince. Tu zhmotňuje elektrický Concept i4, který prý již nyní jasně naznačuje, jak bude vypadat jeho sériová verze.

Nová i4 totiž začne psát novou kapitolu modelové řady i. Jak se ukazuje, produkční verze půjde pravděpodobně v šlépějích řady 4 Gran Coupé, alespoň tedy podle tvaru karosérie. Tak či onak, nyní máme před sebou „jen“ koncepční podobu, která poutá pozornost velkými a zároveň úzkými ledvinkami a ještě užšími a do stran protaženými světly.

BMW štúdiou i4 ukazuje nielen nové logo, ale i elektromobil s dojazdom až 600 kilometrov
Zdroj: www.press.bmwgroup.com

Střechu ve stylu kupé zakončuje jasně naznačená odtrhová hrana. Pod ní nalezneme efektně propracovaná LED světla, jaká ve velmi podobném tvaru najdeme právě v řadě 4 kupé/kabrio. Concept i4 je zároveň prvním modelem značky, na kterém se představuje nezvyklé logo BMW – zmizela černá barva, kterou vystřídal průhledný povrch a čistší linie.

Domů
Sdílet
Diskuse