Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2020 16:24
Čas čtení 1:59
Tímea Krauszová

Může být Westeros z Game of Thrones jedním z parků ve Westworldu? Ve druhé části nové série jsme viděli jednoho ze tří draků

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Promiň, ale na tuto otázku nemůžeme hledat odpověď bez spoilerů.

George R. R. Martin v průběhu let několikrát naznačil, že se mu myšlenka Westerosu jako jednoho z parků v seriálu Westworld zamlouvala. Tvůrci Westworldu Jonathan Nolan a Lisa Joy v rozhovoru pro Variety prozradili, že si o této možnosti s Martinem povídali. Nakonec neodolali a zkřížení dvou oblíbených seriálů z dílny HBO jsme se konečně dočkali v druhé části třetí série Westworld. I s odkazem pro fanoušky Jurassic Parku.

Dalším parkem je středověký svět s draky

Epizoda je od včera dostupná na HBO a mnozí fanoušci si ji užili zejména proto, že nám v ní představili ne jeden, ale hned dva nové parky. Jeden z nich jsme ale zatím viděli jen zevnitř: středověké kostýmy a zbraně zcela jasně naznačují, které období tento park inspirovalo. Nechyběl ale ani drak, kterého mnozí z nás velmi dobře známe: nebyl to nikdo jiný než Drogon, jeden ze tří mladých draků v seriálu Hry o trůny.

Domů
Sdílet
Diskuse