Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2020 14:27
Čas čtení 0:47
Adam Novosad

Ženu, která nakašlala na potraviny za 800 tisíc korun, obvinili z teroristického vyhrožování. Testovat ji budou na koronaviru

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Žena si za svůj hloupý žert zřejmě posedí ve vězení na delší dobu.

Svět včera obletěl příběh ženy, která v americkém státě Pennsylvánie vešla do supermarketu a schválně začala kašlat na ovoce, zeleninu či maso. Majitel obchodu musel nechat vyhodit potraviny za zhruba 800 tisíc korun, protože nechtěl zbytečně riskovat zdraví svých zákazníků, a incident samozřejmě nahlásil policii, uvádí NBC News.

 
Místní policie ve městě Hanover se pustila do vyšetřování a zanedlouho osobu díky výpovědím zaměstnanců a záběrům z bezpečnostních kamer identifikovala. Jak uvedl majitel obchodu ve statusu, žena jménem Margaret Cirko patří mezi problémové členy tamní komunity a nejde o její první problém se zákonem.

Posted by Gerrity's Supermarket on Thursday, March 26, 2020

Policisté potvrdili, že Margaret vyhrožovala a vykřikovala během toho, co kašlala a plivala na potraviny. Následovat bude testování na koronavirus i posuzování jejího psychického stavu.

Doporučeno
15 nejlepších postapokalyptických her 15 nejlepších postapokalyptických her 17. ledna 2023 11:00

Žena takto poškodila několik sekcí v supermarketu a když se ji zaměstnanci pokusili vyhodit, snažila se ukrást 12kusové balení piva. V této chvíli již sedí za mřížemi a výši její kauce stanovili na 50 tisíc dolarů. Soud bude mít 8. dubna, přičemž policie vznesla hned čtyři obvinění.

Margaret bude čelit dvěma obviněním ze zločinu teroristického vyhrožování, jednoho zločinu vyhrožování použitím biologických látek a jednoho zločinu způsobení škody. Kromě toho ji čekají i obvinění z přečinu pokusu o krádež a výtržnictví.

Domů
Sdílet
Diskuse