Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2020 20:38
Čas čtení 0:32
Jakub Paulík

Dům rodiny doktora bojujícího proti koronaviru zničilo tornádo

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Žádný z členů rodiny nepřišel naštěstí k újmě.

Doktora Jareda Burkse z Arkansasu, který zápasící v práci proti koronaviru, nedávno proslavila virální fotografie (na Facebooku ji sdílelo přes 84 tisíc uživatelů), na níž se se svým ročním synem dotýká pouze přes sklo.

Z důvodu možného infikování rodiny se musel totiž zdržovat v dvoutýdenní karanténě. Krátce po publikování fotografie rodinu zasáhla tragédie, při níž kvůli tornádu přišli o svůj domov, informuje USA Today.

Nešťastná příhoda však mohla dopadnout podle všeho ještě hůře. V domě, které zničilo tornádo, se totiž nacházel Jared. Naštěstí se mu ale podle jeho manželky Alyssy nic nestalo. Ta byla v dané době se svým synem u matky.

Doporučeno
Teroristé z ISIS mají odejít z Evropy a dýcháme čistší vzduch. 10 pozitiv, která přinesl koronavirus Teroristé z ISIS mají odejít z Evropy a dýcháme čistší vzduch. 10 pozitiv, která přinesl koronavirus 30. března 2020 12:35

„Skryl se v jedné z našich skříní v koupelně,“ prozradila. Podobný úkryt se ale nepodařilo najít všem obyvatelům arkansaského města Jonesboro. Dalších 22 lidí bylo zraněno a dva pacienti museli být kvůli následkům tornáda hospitalizováni.

Domů
Sdílet
Diskuse