Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2020 17:21
Čas čtení 0:45
Daniel Mikolášik

Jasmina Alagič sa zapojila do internetovej výzvy walk-in naked. Svojho kamaráta prekvapila nahá

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jasmina sa nechala inšpirovať youtuberom Davidom Dobrikom.

Posledné dni je na sociálnych sieťach, a predovšetkým na Instagrame a TikToku, veľmi populárna internetová challenge s názvom „walk-in naked. Jej podstatou je, aby osoba za videokamerou natočila výraz partnera, ktorý ju uvidí nahú po tom, ako si zo seba jedným ťahom vyzlečie uterák.

Niektorí na krátkych videách ukázali svoj neskrývaný úžas a iní svojho frajera či frajerku jednoducho odignorovali. Svoju verziu natočila aj slovenská modelka, moderátorka a influencerka Jasmina Alagič.

Doporučeno
Ženy se v bláznivé výzvě svlékají před svými partnery. Výrazy nadšených mužů jsou k nezaplacení Ženy se v bláznivé výzvě svlékají před svými partnery. Výrazy nadšených mužů jsou k nezaplacení 4. dubna 2020 20:36

Tá sa spoločne so svojím dobrým kamarátom Milanom nechala inšpirovať americkým youtuberom slovenského pôvodu Davidom Dobrikom, ktorý keď uvidel svoju kamarátku nahú, povracal sa. Rovnako zareagoval aj Jasminin kamarát a make-up artista Milan Svingal.

Domů
Sdílet
Diskuse