Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. dubna 2020 19:12
Čas čtení 1:00
Daniel Mikolášik

Iránka, kterou internet překřtil na Angelinu Jolie po plastických operacích, má koronavirus

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Influencerka, ze které si internet utahoval, že vypadá jako zombie, se nakazila ve vězení.

Íránská influencerka Fatemeh Khishvand, známá spíše pod pseudonymem Sahar Tabar proslula tím, že podle jejích slov podstoupila několik plastických operací, které její vzhled přiblížily Angelině Jolie. Výsledek se však Angelině příliš nepodobal a její tvář se drasticky změnila. Mnozí lidé na internetu si z ní utahovali, že vypadá jako zombie.

Jak však informuje The New Yorks Post, influencerku pozitivně testovali na koronavirus a aktuálně je na umělé plicní ventilaci. Informaci potvrdila i Organizace pro lidská práva.

Doporučeno
Íránka tvrdila, že podstoupila 50 plastických operací, aby vypadala jako Angelina Jolie. Nyní ji zatkli za rouhání Íránka tvrdila, že podstoupila 50 plastických operací, aby vypadala jako Angelina Jolie. Nyní ji zatkli za rouhání 7. října 2019 10:26

Iránka se prý nakazila ve vězení, kde si odpykávala svůj trest. Příkaz k zatčení vydal na podzim loňského roku teheránský soud, který se zabývá kulturními zločiny a sociální a morální korupcí.

Sahar čelila obvinění z rouhání, podněcování násilí, získávání příjmu nevhodnými prostředky a povzbuzování mládeže ke korupci. Po vypuknutí pandemie její právníci usilovali o její propuštění z vězení. Soud jim ale nevyhověl.

Domů
Sdílet
Diskuse