Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2020 18:55
Čas čtení 0:33
Antonín Havlík

COOP chce v Česku rozjet online prodej potravin. Podpoří tak regionální zaměstnance

GASTRO
Uložit Uložené

K online prodeji potravin se přidá i COOP. Chce přinést služby i do vesnic, kde jsou také potřeba.

Skupina COOP začíná s online prodejem. Informuje o tom server Mediaguru.cz, který se odkazuje na virtuální konferenci Retail Summit Action, kde to potvrdil Head of Marketing & Development Lukáš Němčík.

„Žádost o online prodeje jsme začali během krize registrovat i v regionech, kde dosud nebyl, a tak jsme se na to snažili reagovat. Od dnešního dne začínáme zkoušet plošnější prodej potravin pod názvem e-COOP,“ prozradil Němčík s tím, že online prodej chce postupně rozšiřovat do různých měst a vesnic v Česku.

Doporučeno
Uber Eats v Česku končí. Služby firmy zmizí z trhu v červnu Uber Eats v Česku končí. Služby firmy zmizí z trhu v červnu 4. května 2020 13:38

Online prodej podpoří právě regionální zaměstnance. „Naším cílem je dlouhodobá udržitelnost. Podle nás jediné, co je udržitelné, je regionální, proto chceme podpořit jednotlivé regiony, kde máme prodejny,“ dodal. COOP má pod sebou zhruba 2,5 tisíce prodejen.

E-shop má podle informací serveru fungovat na doméně e-coop.cz. Stránka je však zatím rozpracovaná, bez bližších novinek. Obsahuje výzvu k zadání hesla, což nasvědčuje tomu, že momentálně probíhá testování obchodu pro uzavřený okruh lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse