Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. května 2020 15:40
Čas čtení 0:34
Viktor Kniš

Fobia Kid nosil dva roky stejné boty, máma ho vyhodila z domu a křičeli na něj, aby se vrátil do Afriky

HUDBA
Uložit Uložené

Fobia je po krátké pauze zpět s novým projektem, který si můžeš od dnešního dne předobjednat.

Fobií Kid po konfliktu s Pouličným autorom tónov ještě vydal několik skladeb, následně si dal několikaměsíční pauzu, která však spočívala pouze v tom, že jsme o něm slyšeli o něco méně.

Tvořil stále stejně intenzivně, což teď dokazuje novinkou Airforce 1 a informací o tom, že se chystá spustit i předprodej nového projektu Antihero. Již brzy zveřejní kompletní tracklist, zatím však máme informace pouze o první ukázce, která přichází i s jednoduchým videoklipem od Black Mango.

Doporučeno
Liberland slaví pět let. Občas si píšu s Akonem, členství v OSN by bylo zajímavé, říká Jedlička Liberland slaví pět let. Občas si píšu s Akonem, členství v OSN by bylo zajímavé, říká Jedlička 31. května 2020 10:45

Projekt vychází pod Dogma Family, kde Fobia Kid působí i se svými nejbližšími, zároveň očekáváme, že drtivá většina hostů bude pocházet právě z jeho nejbližšího okolí.

Na novince se na refrénu objevuje i interpret jménem Maugli, který má sice na výsledku velkou zásluhu, ve videoklipu se však neobjevil. Fobia Kid tak alespoň předvedl svou novou image a rapuje o tom, jaké překážky mu stály v cestě, než se stal úspěšným raperem.

Domů
Sdílet
Diskuse