Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2020 10:47
Čas čtení 1:03
Tina Hamarova

Fotka přeplněné bazénové party obletěla svět. Nyní se ukázalo, že jeden z návštěvníků má koronavirus

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Restaurace v americkém Missouri si během pandemie vymyslela „pool party“. Lidé byli v bazénu na sobě namačkáni jako sardinky.

Restaurace u jezer Ozarks v americkém státě Missouri uspořádala minulý víkend bazénovou párty, na kterou i přes restriktivní opatření přišly stovky lidí bez roušek.

A chybějící roušky v tomto případě nebyly až tak velký problém. Návštěvníci byli v bazénu, či u bazénu, na sobě namačkáni jako sardinky. Nyní se ukázalo, že jednomu z nich potvrdili Covid-19. Okolní státy proto žádají, aby šli všichni zúčastnění do karantény.

„Teď se tito lidé vrátí domů do St. Louis a okresů v Missouri či na středozápadě a zvyšují šanci opětovného rozšíření nákazy Covid-19, hospitalizací a tragických úmrtí,“ uvedla pro NY Times starostka St. Louis Lyda Krewson.

Jeden z účastníků přiznal pro BuzzFeed, že tam strávili celý víkend a před vstupem jim změřili i s přítelkyní teplotu. „Bylo to tam trochu přeplněné, ale cítil jsem se dobře předtím a cítím se fajn i nyní,“ řekl Tyler Crancer.

Domů
Sdílet
Diskuse