Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2020 15:04
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Kanye West oznámil prezidentskou kandidaturu, podpořil ho Elon Musk. Může být raper hlavou Spojených států?

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Kanye v minulosti otevřeně podpořil prezidenta Donalda Trumpa, dnes avizuje kandidaturu on sám.

Jméno Kanyeho Westa se v souvislosti s prezidentskou kandidaturou skloňuje už několik let, aktuálně však už na sociální síti Twitter oznámil, že se bude v letošních volbách ucházet o prezidentský post.

„Musíme nyní uskutečnit příslib Ameriky tím, že budeme věřit Bohu, sjednotíme naši vizi a budeme budovat naši budoucnost. Kandiduji na prezidenta Spojených států,“ napsal West v příspěvku na Twitteru, ke kterému přidal vlajku USA a hashtag #2020VISION.

Doporučeno
V úterý odjel první vlak do Chorvatska, někteří si sbalili více roušek než ponožek V úterý odjel první vlak do Chorvatska, někteří si sbalili více roušek než ponožek 1. července 2020 10:51

V minulosti Kanye West podpořil Donalda Trumpa, dokonce se s ním setkal v Bílém domě. S americkým prezidentem se setkala i raperova manželka Kim Kardashian.

I známý technologický magnát Elon Musk už Yeezuse podpořil: „Máš mou plnou podporu!“ napsal pod Westův příspěvek. O kandidatuře mluvil jeden z nejznámějších hudebníků na planetě už v minulosti, vždy však naznačoval, že se bude o tento post ucházet nejdříve v roce 2024 . Zároveň není vyloučeno, že jde jen o standardní promo v souvislosti s avizovaným novým albem. 

Domů
Sdílet
Diskuse