Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2020 13:44
Čas čtení 1:12
Tímea Krauszová

Známá hollywoodská herečka se pravděpodobně utopila během výletu se synem. Chlapečka našli samotného na palubě

NEWS
Uložit Uložené

Hollywoodská herečka Naya Rivera je nezvěstná, policie předpokládá, že se utopila v jezeře při výletě se svým čtyřletým synem.

Naya Rivera (Glee) zmizela během dovolené na jezeře, kam se vydala se svým synem. Podle CNN se po koupání už nenašla, policie už prohledává jezero. Naději, že herečka ještě žije, je hodinu od hodiny menší.

Rivera je známá především díky své postavě v americkém hudebním seriálu Glee.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Doporučeno
10 nejočekávanějších pokračování oblíbených seriálů roku 2020 10 nejočekávanějších pokračování oblíbených seriálů roku 2020 10. ledna 2020 11:00

Prohledávají jezero, policie si myslí, že se utopila

„Předpokládáme, že se stala nehoda a předpokládáme, že se utopila,“ řekl na tiskové konferenci ve čtvrtek náměstek velitele policie ve Ventura County Chris Dyer. Přislíbil, že nadále je jejich prioritou najít ji a doufají, že poskytnou rodině alespoň možnost patřičně se rozloučit.

33letá herečka zmizela ve středu večer. Podle policie si pronajala pontonovou loď a odpoledne se vydala na jezero spolu se svým synem. Loď měla pronajatou na 24 hodin, proto se ve čtvrtek odpoledne vydala loď pohlídat jedna ze zaměstnankyň firmy, která River loď půjčila. 

Na palubě našla malého chlapce, při telefonátu na tísňovou linku mluvila o holčičce, protože ji zmátly dlouhé vlasy. Na místo se okamžitě vydala policie, která už prohledává jezero. Na lodi našli dvě záchranné vesty: jednu z nich měl oblečenou chlapec, druhá patřila River.

Loď nebyla zakotvena a byla daleko od břehu. Jezero má hloubku přibližně 9 metrů a na dně je jsou různé trosky, dokonce i celé stromy. Náročný terén situaci komplikuje a zpomaluje záchrannou akci. Pokud se její tělo náhodou zamotalo do něčeho na dně, podle policie je možné, že se nikdy nevynoří.

Její syn je v pořádku a stará se o něj rodina. Všichni svorně doufají, že se jim mladou ženu ještě podaří najít.

Rivera ještě před dvěma dny přidala na svůj Instagram i fotografii se čtyřletým synem. Užívali si dovolenou ve dvojici na jezeře Piru v jižní Kalifornii. Pod fotografií přibývají už několik hodin komentáře od lidí, kteří doufají, že je herečka v pořádku a brzy se znovu objeví.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Domů
Sdílet
Diskuse