Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2020 19:59
Čas čtení 0:27
Tímea Krauszová

Muž strávil více než 100 dní v nemocnici s koronavirem, při propouštění mu všichni nadšeně tleskali

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Zázraky se dějí, řekla rodina.

Newyorčan s koronavirem strávil v nemocnici 106 dní. 43letý pacient musel být třikrát napojen na plicní ventilaci. Dnes už má to nejhorší za sebou, ačkoli jeho cesta za uzdravením ještě neskončila.

Doporučeno
V Česku je nejvíce nakažených za celou dobu pandemie. Covid-19 má u nás 4 764 lidí V Česku je nejvíce nakažených za celou dobu pandemie. Covid-19 má u nás 4 764 lidí 19. července 2020 10:09

Při odchodu mu tleskali a radovali se s ním

Hafeez Rehman opouštěl nemocnici na Long Islandu za burácejícího potlesku zdravotnického personálu. Po zdlouhavých 106 dnech ho konečně ve čtvrtek převezli do rehabilitačního centra, kde bude jeho léčba pokračovat. Jeho rodina pro CNN řekla, že se celé měsíce za tento den modlili.

„Tak mnoho přátel se modlilo ve dne i v noci. Mějte stále naději, protože zázraky se dějí a toto je jeden z nich,“ řekla jeho tchyně Fatima. Muž byl nejdéle léčeným pacientem s koronavirem v okolí.

Domů
Sdílet
Diskuse